Oproepjes

 • Profielfoto
  Dani_Enschede
  Enschede, Nederland (5917 Km)
  Zoek een Maatje voor gezelligheid en hulp (vergoeding)
  Ik ben dus Daniel en mijn hele leven lang heb ik als grootste hobby verhalen. Dus ik kijk heel veel films en series. Ik ga heel vaak naar de bioscoop en ik game graag. Ik vind het ook erg leuk om daar zelf creatief mee bezig te zijn. Ik maak tegenwoordig zelf ook veel foto’s en kleine filmpjes die ik op mijn eigen Instagram zet.

  Vanaf mijn geboorte ben ik al gehandicapt, ik ben spastisch, omdat ik zuurstofgebrek heb gehad tijdens de geboorte. Hierdoor kan ik niet lopen maar met een beetje moeite wel staan. Mijn spraak is hierdoor ook wat minder duidelijk. Ook heb ik soms dat ik dingen niet begrijp en ik kan mijn emoties en gevoelens moeilijk uiten.

  Waarom zoek ik een hulp en waarvoor?
  Ik heb iemand nodig om mij te helpen bij het zwemmen op vrijdag 17.15 tot 18.30 uur. Zwemmen is eigenlijk bedoeld om aan het eind van de week te kunnen relaxen. De nadruk komt dus meer op ontspannen en gezelligheid. Je kunt dan mij helpen met het omkleden, douchen, kleine praktische dingen en natuurlijk gezelligheid en een vertrouwde sfeer te creëren. Belangrijk om te weten is dat jij zelf niet hoeft te zwemmen.
  Misschien kunnen we verder kletsen? Stuur me dan een bericht!
  .. Lees meer